08-06-2018 Ellie van Twist overleden.

Op vrijdagochtend 8 juni 4 juni 2018 is op 54 jarige leeftijd ons oud lid Ellie van Twist- Dirven overleden. Ellie en partner René met kinderen Joris en Fieke woonden op het erf op de Laakseweg samen met Ellie haar vader Jan Dirven. Jan was een fervent duivenmelker waardoor Ellie met alle elementen van de duivensport op de hoogte was. Ook zij werd snel lid van De Eendracht en heeft vanaf dat moment de uitslaglijsten van vereniging en samenspelen gemaakt. Ook na het overleden van haar vader bleef zij lid en later ook bestuurslid van De Eendracht. Naast het maken van de uitslaglijsten zat ze in de bingocommissie en zorgde ze mede voor de prijzen van de damesronde. Ellie was een doortastend, betrouwbaar, zorgvuldig en creatief lid. Enkele jaren terug moest ze door het openbaren van een ernstige ziekte een stap terugdoen. Wel bleef ze met belangstelling de duivensport volgen en had ze contact  in met verschillende duivenmelkers uit de omgeving.

Veel te vroeg hebben wij afscheid moeten nemen van Ellie.

Ellie blijft in haar vertrouwde omgeving,  waar U op dinsdag 12 juni tussen 19.00-20.00 uur, of op afspraak, afscheid van haar kunt nemen.
De afscheidsdienst vindt plaats op woensdag 13 juni  om 10.00 uur  in aula Brabant van het crematorium Zuylen , Tuinzigtlaan 11 te Breda.

Wij wensen de familie en naasten veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

 

Bestuur PV De Eendracht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *