04-01-2019 Kees Albers overleden

Als ik doodga huil maar niet

                                                                  ik ben niet echt weg moet je weten

                                                                 ’t is maar een lichaam dat ik achterliet

                                                                 dood ben ik pas als jij me bent vergeten

 

Op vrijdag 4 januari 2019  is op 72 jarige leeftijd ons lid Kees Albers overleden. Kees was vanaf 2000 lid van onze vereniging De Eendracht. Kees was een fanatiek duivenliefhebber die zich vooral had gespecialiseerd op wedvluchten tot en met de dagfond. Hij behaalde daarin vroege prijzen en kampioenschappen. Eerst samen met zijn zoon Marco en later ook schoondochter Cindy werd de duivensport in al zijn facetten beleefd. Daarnaast vervulde Kees vanaf 2002 bestuurlijke functies en was jarenlang een goed secretaris en ringenadministrateur. Ook bij de bingoavonden was hij actief aanwezig. De laatste jaren van Kees zijn leven werden gekenmerkt door zijn afnemende fysieke gesteldheid met diverse opnames. Na de verhuizing naar St.Willebrord werd bij Marco en Cindy opnieuw gestart met de jonge duiven. In 2018 was Kees nog getuige van de overwinning bij de oude duiven op de wedvlucht Chateauroux.

Zachtjes is Kees van ons weggevlogen.

U kunt afscheid nemen van Kees in het mortuarium H. Willibrordus, Pastoor Bastiaansensingel 32 te St.Willebrord, op donderdag 10 januari van 19.00 tot 19.30 uur.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 11 januari om 11.30 uur in aula Brabant van het crematorium Breda, Tuinzigtlaan 11 te Breda.

Samenkomst in de ontvangsthal van aula Brabant waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren. Na de crematieplechtigheid kunt u de familie persoonlijk condoleren in de koffiekamer.

Het is de wens van Kees dat u in plaats van bloemen vrijblijvend een gift kunt doen aan de duivensport

Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bestuur PV De Eendracht

Eén gedachte over “04-01-2019 Kees Albers overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *