Gerard de Rooij 25 jaar bestuurslid

 

Gerard de Rooij is vanaf 1990 lid van De Eendracht.

Gerard is duivenmelkend opgegroeid in Bergen op Zoom en door de liefde in Etten-Leur beland.

Hij is in 1990 lid geworden van De Eendracht en nu 27 jaar lid.

In 1992 is Gerard als bestuurslid aangenomen en nu 25 jaar bestuurslid van PV De Eendracht.

In 1995 zat Gerard in de jubileumcommissie en was toen 2e secretaris. Al snel daarna nam hij het penningmeesterschap over van Cees Leijs. En doet dit nu al 20 jaar.

Hij heeft de financiële administratie gemoderniseerd en heeft de zaken geweldig goed op orde. Er is nooit enig op-aanmerking geweest vanuit de kascontrole, alleen maar complimenten.

De laatste twee jaar heeft Gerard ook het voorzitterschap op zich genomen van De Eendracht. Hij doet dit met plezier en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Gerard is altijd actief werkzaam in het clublokaal zowel in het seizoen als na het seizoen bij de bingo- en feestavonden.

Naast zijn verenigingsactiviteiten is hij ook bestuurslid van CC De Westhoek en vanaf 2017 ook penningmeester van de Westhoek, ook altijd gaat hij als afgevaardigde van De Eendracht naar de afdelingsvergaderingen van Brabant 2000.

Op duivensportgebied ligt Gerard zijn ambities op de wedvluchten van de lange afstanden. Jarenlang bij de kampioenen van De Eendracht met actieve hulp van het hele gezin. De laatste jaren een stuk minder in verband met zijn drukke werkzaamheden. Hij hoopt nu hij zijn werkzaamheden bij het bisdom beëindigd heeft de resultaten weer terug zullen komen.

Gerard proficiat met je jubileum en we hopen dat we nog jarenlang met dezelfde inzet en plezier van je te genieten.

Eén gedachte over “Gerard de Rooij 25 jaar bestuurslid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *