Geslaagde kampioenenhuldiging PV De Eendracht

Zaterdag 5 november was de kampioenenhuldiging voor de leden van PV De Eendracht. Voor het eerst was het een gezamenlijke huldiging van de kampioenen van PV De Eendracht en de winnaars van de marathoncompetitie. De marathoncommissie met Leny Robbeson, Jan de Bruijn, Willem van Ginneken en Chris den Braber en bestuursleden Gerard de Rooij en Barry Nijssen hadden de avond georganiseerd met een afwisselend goed gevuld programma. Om 17.15 uur opende de voorzitter van de Eendracht Gerard de Rooij de feestavond en verwelkomde de leden en gasten met dank aan Leny Robbeson voor het organiseren van de loterij en sponsors. Na een minuut stilte voor het recente overlijden van ons actief lid Jan Robbeson konden de eerste huldigingen plaats vinden door de marathoncommissie. De toekomstbokaal was voor Piet Heeren, de kampioen duif eendaagse fond voor Piet Maas, de Jan van de Endenbokaal werd door dochter Marleen uitgereikt aan Barry Nijssen. Mevrouw Riemens reikte de Rinie Riemensbokaal uit aan de kampioen eendaagse fond Ries van Zundert. Na deze huldigingen was er voor de ruim 50 aanwezigen een lekker koud- en warmbuffet. Hierna vond de uitreiking plaats van de dagklassementen van de marathon, tweemaal een loterij en een bonnenverkoop van jonge duiven 2017 van prominenten uit onze omgeving. Rond de klok van 22.00 uur werden de kampioenen gehuldigd van De Eendracht en van het eindklassement van de marathoncompetitie met natura prijzen en mooie bekers. De beker voor kilometervreter, de duif met meeste prijskilometers 2016, was voor de combinatie Heeren. Op het podium werden de eerste drie van de marathon gehuldigd te weten op de derde plaats Piet Heeren, als tweede Carola Robbseon, dochter van ons overleden lid Jan Robbeson. Winnaar van de marathoncompetitie en daarmee de gele truidrager was Johan Maas. Kampioenen 2016 en daarmee Keizer van De Eendracht was de combinatie Piet en Toos Heeren die konden bogen op een geweldig vliegseizoen. Proficiat voor alle kampioenen 2016. Na het Wilhelmus konden de kampioenen gefeliciteerd worden. Hiermee kon rond 22.30 uur het officiële gedeelte afgesloten worden. Het was meer dan geslaagde feestavond waar iedereen tevreden op terug kan kijken.


Uitslagen:

Hokkampioen vitesse: 1 P.Maas,2 R van Poppel, 3 Comb.Embregts-Theunis. Duifkampioen vitesse: 1 R. van Poppel, 2 Comb.Heeren, 3 Comb.Embregts-Theunis. Hokkampioen midfond: 1.A.C.Wevers, 2 P.Maas, 3 R. van Poppel. Duifkampioen midfond:1 A.C.Wevers, 2 P.Maas, 3 A.C.Wevers.
Hokkampioen eendaagse fond: 1Fr.Damen en zn, 2 M. van Zundert, 3 P.Maas.
Duifkampioen eendaagse fond: 1 P.Maas, 2, M. van Zundert, 3 Fr.Damen en zn. Hokkampioen overnachtfond: 1 Comb.Maas, 2 Comb. de Bruijn, 3 Comb.Robbeson. Duifkampioen overnachtfond: 1Comb.Robbeson, 2 Comb.Maas, 3 B.Nijssen. Hokkampioen jonge duiven: 1 Comb.Embregts-Theunis, 2 Fr.Damen en zn, 3 Comb.Heeren. Duifkampioen jonge duiven: 1-2-3 Comb.Embregts-Theunis.
Hokkampioen natoer: 1 Comb.Heeren, 2 R. van Poppel, 3 C.Hellemons.
Duifkampioen natoer: 1 R. van Poppel, 2 en 3 Comb.Heeren,
Kilometervreter met duif 2014-3420661 Comb.Heeren
Keizerkampioen: Comb.Heeren.
Eindstand marathon: 1 J.Maas, 2 J.Robbeson, 3 P.Heeren, 4, Fr.Damen, 5 M. van Zundert, 6 B.Nijssen, 7.G.Maas, 8 J.Damen, 9 K. van Zundert, 10 C.Hellemons.
Winnaars dagklassementen: Jordy Damen, Jan Robbeson, H. van de Broek, Corne de Bruijn, 3 maal Frans Damen, A.C. Wevers, tweemaal P.Heeren en K. van Zundert.
Winnaar Jan van de Enden bokaal: B.Nijssen. Winnaar Rinie Riemens bokaal: M. van Zundert, de toekomstbokaal was voor P.Heeren en winnaar beker Marathon duif: P.Maas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *